Call us on 2514578498

Etusivu » Uutiset

Lihansyönti, hyvä vai paha?

Lihansyönti on yksi maailmanlaajuisesti puhutuimmista aiheista maailmalla ja jatkuvasti yhä enemmän ihmisistä luopuu lihansyönnistä kokonaan. Lihansyntiä pidetäänkin nykyään todella pahana ja lihansyöjiä jopa syyllistetään jatkuvasti. On tietenkin totta, että lihansyönti on pahasta ilmastolle ja lihatuotanto aiheuttaa todella suuret päästöt ilmastolle. Tämän takia lihansyöntiä tulisikin välttää, mutta tarvitseeko sitä lopettaa kokonaan? Entä jos jokainen ihminen vähentäisi […]

Lue Lisää

Terveelliset pikaruoka vaihtoehdot

Pikaruoassa ei ole periaatteessa mitään vikaa, kunhan sen syöminen ei ole jokapäiväistä. Nykyinen kiireinen elämänmeno ja joskus ihan vain päivästäkin riippuvainen hoppu voi yllättää, mutta jotain olisi silti hyvä panna suuhun. Tällöin ensimmäisiksi mieleen tulevat pikaruokalat, jotka ovat helppo ja nopea vaihtoehto syödä jotain kurnivaan mahaan. Pikaruoan ajatellaan usein olevan rasvaista mättöä mikä syödään hampurilaisbaarissa […]

Lue Lisää

Miten aloittaa vegaanisuus terveellisesti?

Vegaanisuus ja vegetaristisuus ovat olleet viime aikoina todella ison puheen alla. Vegaanisuudesta on tullut Suomessa suuri trendi ja yhä useampi kääntyy vegaaniksi nykypäivänä. Yhteiskunta kannustaakin nykypäivänä suuresti vegaanisuuteen ja vegaaneille tehdään jatkuvasti enemmän vaihtoehtoja aterioille. Kaupan lisäävät vegaanituotteiden myymistä ja uusia vegaaniravintoloita avataan jatkuvasti. Suurin syy tähän on ollut alkava ilmaston muutos, joka pakottaa meitä […]

Lue Lisää

MIKSI PIKARUOKA ON EPÄTERVEELLISTÄ

Tilanne on monelle tuttu: nälkä iskee kesken reissun, shoppaillessa alkaa vatsa kurnia tai lapsille iskee nälkä kotimatkalla.

Lue Lisää

VEGAANINEN RAVINTOLARUOKA

Vegaaninen ruokavalio on suositumpaa kuin koskaan. Monet ovat vegaaneja eettisistä syistä, toiset uskonnollisista. Lisäksi viime aikoina on uutisoitu kasvisruokavalion olevan hyväksi myös ympäristölle. Mutta oli syy mikä tahansa, kasvikset tekevät ihmiselle hyvää. Ne pitävät suoliston toiminnan kunnossa ja niistä saa runsaasti vitamiineja ja muita ihmiselle tärkeitä ainesosia. Lisäksi kasvisruoka on hyvää!

Lue Lisää

MILLAINEN ON TERVEELLINEN RUOKAVALIO?

Ruokavaliot tuntuvat tänä päivänä olevan yksi maailmojen sota. On vegaania, kasvisyöjää, karppaajaa, raakaruokailijaa, zonea, paleota ja kaikkea siltä väliltä.

Lue Lisää

ÄLLÖTTÄVIEN RUOKIEN MUSEO RUOTSISSA

Onko toukkien päällystämä juusto herkullista vai ällöttävää? Tämä ei ole edes kompakysymys.

Lue Lisää

MIKÄÄN RUOKA EI OLE TERVEELLISTÄ

Kaupassa on saatavilla tuotteita, joita mainostetaan vähemmällä rasvamäärällä.

Lue Lisää

EKOLOGISIA IDEOITA RAVINTOLA ALALLE

Ravintola alalla ei osata vielä suhtautua täysin siihen muuttuvaan todellisuuteen mikä meitä kohtaa joka ikinen päivä enemmän ja enemmän. Ilmastonmuutos, nälänhätä ja ekologisuus puhuttaa kuluttajaa yhä suuremmin ja suuremmin ja omiin päivittäisiin valintoihin kiinnitetään yhä enemmän ja enemmän huomiota.

Lue Lisää

TEKNOLOGIA MULLISTAA RAVINTOLATEOLLISUUTTA

Kun neljä entistä konetekniikka opiskellutta luokkakaveria päätti perustaa pikaruokaravintolan, ei ollut yllättävää, että robottiteknologiasta muodostui avaintekijä heidän suunnitelmassaan.

Lue Lisää